Известие

Collapse
No announcement yet.

лагер на предна главина на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
    Нямам идея да ти кажа.не мисля че е друг лагера защото ми го искараха по каталог, но само като сваля стария ще се разбере на 100%. проблема ми е че никъде немога да намеря гайка.Колегата Тонов беше казал че се намира ама...никъде.дори и във Ванто няма. ако някой знае къде има да свирка
    http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

Аз съм купувал и от evro07, провери все на едно от двете места ще има...

Comment

а разви ли гайката,колега
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
        http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

Аз съм купувал и от evro07, провери все на едно от двете места ще има...
        е точно е от те тия го купих комплекта кагера с гайка дето гайката не става.
        а иначе не гайката още не съм я развил. в момента в който си купя нова гайка и старата ще я .....
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

колега забрави за евро 07,продават лагери БОКЛУЦИ
          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщение
            колега забрави за евро 07,продават лагери БОКЛУЦИ
            аз лагер имам само гайка ще си купя от там

Comment

Минаха 20 дни, разви ли гайката?
              ALFA 145 1.4 TS JUNIOR

Comment

Първоначално публикувано от stiliyan66 Покажи съобщение
                Минаха 20 дни, разви ли гайката?
                не след последният опит с нагряването пак не стана. но ще я науча аз нея.нямах време събота и неделя иначе... купих си 2 нови гайки и старата ще я прорежа с един мини шлайф който има и накраиници за прорязване. така ще стане според мен ще я изтъня гайката колкото мога повече на 2 срещуположни места и после ще я напъна с ключа да се счупи после е ясно

Comment

не след последният опит с нагряването пак не стана. но ще я науча аз нея.нямах време събота и неделя иначе... купих си 2 нови гайки и старата ще я прорежа с един мини шлайф който има и накраиници за прорязване. така ще стане според мен ще я изтъня гайката колкото мога повече на 2 срещуположни места и после ще я напъна с ключа да се счупи после е ясно
                  след като я прорежеш сложи в единия прорез секач и го наведи под 45 градуса за да не нараниш резбата и с няколко удара ще се отвори.
                  ALFA 145 1.4 TS JUNIOR

Comment

Здравейте на всички. Гайката е развита вчера след поредните 2 часа усилия накрая я развих. Сложих ключа и този път му сложих 2 тръби една в друга за удължители напънах 2-3 пъти ама ме достраша да не отплесне и накрая нагласих тръбата така че да опре в земята. качих се, запалих "бих една първа" И ГАЗ след 3-4 "тръгвания" на по 5000 оборота гайката се поразхлаби и съответно се разви.учудих се много и веднага в главата ми изникна въпроса това с какво е затягано. та свалих гайката разглобих всичко и сега стигнах до изваждането на самата главина, която дори и не поддаде. пробвах изваждане със скоба за лагери от онези дето приличат на паяк и в средата има един болт. полуоската която се яви като център за скобата фактически отиде навътре към скоростите, но главината дори и не помръдна да излезе. накрая скобата се счупи, полуоската си излезе пак нормално и пак всичко беше на изходно положение.някакви идеи за изваждане......
                    Last edited by ves_v8; d.m.y г., 07:56.

Comment

развий болтовете от амортисьора ,болтовете на спирачните челюсти и болта на шарнира и изкарай цялата главина намери здраво менгеме и се пробвай там.А това с нагряването го направи сега но нагрявай само към гнездото на лагера не към спирачната част

Comment

Здравейте на всички. Гайката е развита вчера след поредните 2 часа усилия накрая я развих. Сложих ключа и този път му сложих 2 тръби една в друга за удължители напънах 2-3 пъти ама ме достраша да не отплесне и накрая нагласих тръбата така че да опре в земята. качих се, запалих "бих една първа" И ГАЗ след 3-4 "тръгвания" на по 5000 оборота гайката се поразхлаби и съответно се разви.учудих се много и веднага в главата ми изникна въпроса това с какво е затягано. та свалих гайката разглобих всичко и сега стигнах до изваждането на самата главина, която дори и не поддаде. пробвах изваждане със скоба за лагери от онези дето приличат на паяк и в средата има един болт. полуоската която се яви като център за скобата фактически отиде навътре към скоростите, но главината дори и не помръдна да излезе. накрая скобата се счупи, полуоската си излезе пак нормално и пак всичко беше на изходно положение.някакви идеи за изваждане......
                        Ако продължаваш така,скоро няма да си караш колата.Намери човек с преса,да ти смени лагера успешно...
                        EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                        Suzuki GSXF600 99г.
                        Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Не се мъчи.Ела в понеделник или вторник и ще избием лагера на преса.

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                            Не се мъчи.Ела в понеделник или вторник и ще избием лагера на преса.
                            само кажи къде и идвам. драсни ми едно ЛС с адрес и телефон че вече ми писна.

Comment

В подписа ми е темата където има и адрес и телефон.Само звънни преди да дойдеш.

Comment

Има ли нещо по-особено при смяната на лагера на предна главина на кола с ABS и какво е то?Когато в магазин питам за лагер винаги ме питат с ABS ли е колата или не та затова ми мина през ума че може да има някаква разлика.Благодаря сърдечно за всички отговори!
                                145 1.6 TS 1998 г.

Comment

Working...
                                X